woensdag 4 september 2013

Mini canvasje.

Afgelopen zaterdag was het verjaardagsfeestje van mijn vriendin Jetty. Eerder dit jaar maakte ik haar bruidsboeket en dat verraadde haar stijl al een beetje. Vorige week ging ik aan de freubel met dit kleine canvas (20 x 20 cm van Action). 
Ik heb het doek eerst bewerkt met een mal en Modeling Paste. Daarna allerlei gebruikte en gekochte materialen erop geplakt, ook met dezelfde pasta. Vervolgens alles geverfd met Silks Acrylic Glaze. Het is mooie, glanzende en licht transparante verf met een gaaf glinsterend effect.
Op deze foto komt de glans van de verf het beste naar voren. Alhoewel de kleuren niet helemaal overkomen zoals ze in het echt zijn, blijft lastig.
Ook maakte ik een canvasje voor mijn vader, hij was ook jarig vorige week. Maar ik ben vergeten een foto te maken, dus dat blogbericht houd je nog tegoed....


7 opmerkingen:

  1. Wow, wat MOOI! Heel gaaf, die verzameling leuke en bijzondere spulletjes met de verf enz. op canvas!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Colien,
    wat een gave canvas heb je gemaakt!
    AL die leuke details erop, je ontdekt bij het kijken elke keer wat anders. EN ja, in het echt is iets toch altijd mooier dan op de foto, dus ook de kleur....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helemaal mijn ding!! Prachtig ga hem pinnen..zet hem op mijn monochrome bord.Mooi gemaakt Colien,
    LG Blankina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat apart en mooi, echt heel erg prachtig gemaakt ☺

    Fijne (knutsel)week gewenst ☺
    Lieve grtjsss van Erica ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit is zo gaaf! Leuk dat je stoere elementen hebt afgewisseld met bloemen. Ik geloof het meteen dat de kleuren in het echt veel sprekender zijn, jammer altijd als dat niet op de foto over komt. De druppels rondom vind ik ook super cool!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien