Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 31 maart 2016

Kerstkaart 2016 #13.

Ook op deze laatste donderdag van de maand maart is het weer kerstkaarten tijd. Einde van de maand betekent op het 52 Weeks to Christmas blog dat er een challenge is. Dit keer mocht Rosina kiezen en zij daagt iedereen uit om een vintagekaart te maken. Voor sommige kaartenmaaksters misschien een eitje, voor mij een hele klus...! Gelukkig heb ik spullen genoeg in huis, waaronder papier van Graphic45, wat prima past bij het thema. De randjes van het papier flink bewerkt met de distresser en vintage photo inkt, een strik en kantje erbij en voila..... gelukt! 
Je kunt vandaag je wekelijkse kerstkaartje linken onder de voorbeelden van het DT op het 52WTC-blog. Vanaf morgen kun je jouw vintage kaart linken in de rechter bovenhoek. Het zou leuk zijn als je gezellig meedoet!
Challenge;
Retro Sketches - rs#208

8 opmerkingen:

 1. Dat gaat je anders prima af! Prachtige kaart en heel vintage, knap hoor!
  Tot zo...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. toen ik de challenge-opdracht zag was ik onmiddellijk benieuwd naar jouw creatie! Leek me voor jou idd een hele uitdaging.
  Maar...
  Opdracht prima gelukt!
  groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie warme vintage kaart Colien!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom als eerste even bij jou kijken, want ik was reuze benieuwd wat jij ervan zou maken. Zie gewoon nooit vintage bij jou! Maar wat een verrassing. Een echte vintage kaart! Super zeg. Knap ook. Ik maak ze wel eens maar heb er ook best moeite mee. Maar we laten ons niet kisten!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Natuurlijk bij jou ook een vintsge kerstkaart vandaag. Mooi hoor. Al kijkt de kerstman wel een beetje boos ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit soort plaatjes altijd zo moeilijk te verwerken. Heb dit papier ook nog ergens liggen maar het zou voor mij een hele uitdaging zijn het te gebruiken. Des te knapper vind ik jouw kaart gemaakt, echt geweldig gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hent een prachtige vintage kaart gemaakt Colien in warme kleur. Leuk geheel en netjes af gewerkt alles ...Super !!!!
  Fijne dag van Epie xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hent een prachtige vintage kaart gemaakt Colien in warme kleur. Leuk geheel en netjes af gewerkt alles ...Super !!!!
  Fijne dag van Epie xx

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien