maandag 7 maart 2016

Klompjes.

Zoals ik jullie al heb beloofd, zie je de komende week alleen maar kaartjes in Hollandse stijl op mijn blog. Dit allemaal vanwege onze IK HOU VAN HOLLAND projectweek op school = werk. We zijn vanmorgen gestart met het project en als (mede)organisator is dat best spannend! Hopen dat alles goed gaat deze week....   
Hierboven een kaartje met Delftblauwe klompjes, hoe typerend voor Nederland. Bij het bovenste kaartje heb ik papier van Maja Design gebruikt en wat gestanste bladeren uit m´n nieuwe Stampin´ Up set. Je zag daar de afgelopen dagen ook al wat bloemetjes van en er volgt nog veel meer!
Dit kaartje is nog meer CAS en door het oranje achtergrondpapier wat vrolijker. Zo krijg je met dezelfde sketch 2 heel verschillende kaartjes...
Challenge:
Freshly Made Sketches - FMS226

8 opmerkingen:

  1. Superleuke kaartjes!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat en gezellige kaartjes allebei. De klompjes zijn wel erg leuk en duidelijk de blikvangers. Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuke kaartjes, en wat zijn die klompjes gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Twee verschillende kaartjes met één schets... en allebei zijn ze leuk! Zo, de kop is er af bij 'Ik hou van Holland'. Snap dat het voor jou echt spannend is zo'n week. Morgen samen op pad. Ik weet nog van niets qua excursie (hahaha, muziek ja, dat wel), dus ik reken helemaal op jou. Komt vast goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja, ze zijn hartstikke leuk, je twee kaartjes. Zoals je merkte, had ik wat opstartproblemen vanochtend, maar nu gaat het wel weer... Morgen excursie, dat moet lukken tussen de koeien!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hele leuke kaartjes! Mooie kleurtjes Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Beautiful cards! I love that you added some elements that are uniquely Holland! Thanks for sharing with us at Freshly Made Sketches!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. This is just gorgeous! What a fabulous mix of colours and image. Thanks for joining us at FMS this week!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien