vrijdag 2 september 2016

Veel geluk samen en Knotsgekke kaartendagen....

Een flinke blogpost, dus ga er even voor zitten.... Klaar? Daar gaan we! 
Er hangt liefde in de lucht.... Afgelopen week gingen Daniëlle en John samenwonen en daar hoort natuurlijk een kaartje bij! Ik kreeg ooit mooie Stampin'Up papiertjes van Ingrid, waaronder deze rode. Prima kleur voor een liefdes-kaartje. Samen met de gave tekststempels van Marianne Design ontstond dit kaartje. 
Gisteren was ik gezellig met Brigitte op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Den Bosch. Bij aankomst leek het niet druk, maar eenmaal binnen was het dat toch wel ;-) Brigitte is beginnend kaartenmaakster en heeft een tijdje geleden de Big Shot van Ellen, mijn schoonmoeder, overgenomen. Daarom ging ze op mallen/stansen-jacht en dat ging goed, haha. De buit was flink en ook kocht ze een snij/rilapparaat (onmisbare tool lijkt me) en een tas vol cardstock. Designpapier had ze al.... Ik heb me aardig ingehouden, zoals je ziet....
Brigitte en ik schoven nog net voor het weggaan aan bij een workshop o.l.v. Petra bij 'Te Gekke Krijtjes'. Ik had daar al vaker naar gekeken op beurzen, maar vond ze toen duur en kende niet zoveel mogelijkheden. Maar via 52WTC zag ik bij Petra hele mooie achtergronden en wilde nu toch wel meer weten wat er allemaal kan met de krijtjes. Nou, ze zijn écht te gek! En eigenlijk helemaal niet zo duur, hihi. Brigitte en ik maakten elk een kaart. Helaas geen foto van haar kaart, maar die van mij zie je hier.... De kleurtjes zijn supermooi om over te laten lopen, erg gaaf.
En dit label kreeg ik nog voordat we bij Petra aanschoven. Echt binnen 3 minuten was het gemaakt, zo tof! En het leukste: Petra woont bij mij om de hoek. Echt letterlijk. Ik loop elke dag met onze honden haar huis voorbij, grappig toch?!
Mijn scrapspul in 2012 de plaatselijke bibliotheek
Vandaag moet ik écht spullen bij elkaar gaan rapen voor morgen. Dan sta ik op het Bloggersplein tijdens de laatste dag van de Knotsgekke Kaartendagen. Daar wordt ook deze editie weer een Bloggersplein georganiseerd, waar verschillende bloggers aanwezig zullen zijn. Hier kun je persoonlijk kennismaken met elkaar en zullen de bloggers kaarten maken of een aantal werken verder afwerken, voorbeelden laten zien enz. Super leuk om mensen uit blogland 'in het echt' te ontmoeten. Gisteren brachten we al een bezoekje bij Renate, wat een gave (ingekleurde) Gorjuss kaartjes maakt zij!!
Hopelijk zien we elkaar morgen op het Bloggersplein in Den Bosch?!
Challenge;
Sketch Challenge - Sketch #427

13 opmerkingen:

  1. Mooie kaartjes allemaal!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi Colien,
    ziet er allemaal heel erg leuk uit ! mooie resultaten, de eerste is helemaal top !
    tot morgen ! ik kom zeker nog wel even 'dag' zeggen =)
    veel plezier,
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hihi, jouw buit is weliswaar (nog niet) zo groot, maar je hebt wel gave stansen gekocht!
    Mooi, de kaart met de zelfgemaakte achtergrond! Je kunt nu veel experimenteren met je nieuwe Te Gekke Krijtjes, veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kaartjes heb je gemaakt en wat gaaf gedaan met die krijtjes. Heel veel succes morgen Lief ssabine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk dat samenwoon kaartje! Ook het workshop kaartje met de te gekke krijtjes is tof. Ja, het klopt dat waren mijn vriendin en ik dus bij die papierkraam. Ik zou je niet herkent hebben. En ik had nog wel zo goed gekeken naar je fotootje!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik twijfelde enorm (had ook goed naar jouw fotootje gekeken, haha) en later dacht ik nog: waarom heb ik het niet gewoon gevraagd? Tja, wie weet komen we elkaar elders nog eens tegen...

      Verwijderen
  6. Van alles wat he, mooie kaart, mooie aankopen en gezellig op het bloggersplein..super genieten dus! Liefs Blankina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Er is inderdaad zo veel te zien en te koop in Den Bosch! Was dan ook moeilijk om me in te houden (is dan ook min of meer mislukt, hihi). De te gekke krijtjes zijn zeker te gek. Mariken en ik hebben een tijdje staan te kijken. Leuk dat je ze gekocht hebt. Bij je bijna-buurvrouw nog wel, hoe is het mogelijk?! Gaaf kaartje voor het samenwonende stel heb je gemaakt. Mooie stempels.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een gezellig blog bericht. Van alles wat. Mooie kaartjes, bescheiden inkoop en een buurvrouw te ontmoeten...wat is de wereld toch klein. Succes en veel plezier op het Bloggersplein.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke creaties en aankopen! Tof dat je al een dagje naar de beurs geweest bent. Ik hoop morgen nog even tijd te vinden om een rondje te lopen :D. Kan natuurlijk niet alleen maar op het bloggersplein staan met al die aanlokkelijke knutselspullen in de directe omgeving haha. Groetjes! tot morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel veel succes !
    Je hebt je goed kunnen inhouden!!!!
    In het begin koop je van alles !!!!
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. leuk kaartje in één van mijn favoriete kleuren! Echt gezellig dat jullie even kwamen workshoppen en heel leuk dat we je over hebben kunnen halen om een doos Te Gekke Krijtjes aan te schaffen, daar krijg je echt geen spijt van! Grappig hè... zo dicht bij elkaar zonder dat we het van elkaar wisten, waar het internet al niet goed voor is haha! groetjes van je achterbuurvrouw, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Supergrappig dat je je bijna-buurvrouw leert kennen op een beurs! De krijtjes zijn erg leuk, je hebt er een prachtige kaart mee gemaakt. Maar ook je rode kaart is geweldig, de liefde spat er van af!! Veel plezier vandaag op het blogplein!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien